Sjöstens Glas logga 2,2

Inrednigsglas

Att inreda sitt hem med hjälp av glas är en trend som har pågått ett tag och som håller i sig.
Det finns många fördela att inreda med glas. Glas tål både fukt och stötar bättre än många andra material som används i hemmet.
Vad man kan ändvända glas i hemmet till? Ja, där sätter bara fantasin gränserna. Vi har stor erfarenhet och hjälper mer en gärna till att inreda ert hem med glas

Att änväda glas istället för att kakel har många fördela.
En glasvägg i köket är underhållsfritt, lätt att rengöra och kan levereras i valfri färg och storlek. Glaspaneler kan monteras i såväl nybyggnationer som i ombyggnationer
Glaspanelerna levereras enligt mått till just ert kök

Köksglas

Möjligheten att ändra utseendet i ditt badrum med hjälp av glasväggar och speglar kan öka känslan av rymd. Glas i badrum har blivit ett snyggt komplement till klinkers och kakel. Det är även populärt med fristående duschar, duschväggar med inbyggd belysning, avdelare i badrummet eller kanske en hel vägg i glas. Användningsområdet är stort och allt fler inser vilka fantastiska effekter man kan uppnå med hjälp av lite glas och fantasi.

Badrum

Det största användnings området för speglar är fortfarande att kunna se på sig själv. Men mer och mer så kommer speglar in i utförandet av hemmet. Speglar är ett bra sätt att få rummet att kännas större och rymligare.  

Speglar

En glasvägg är inte bara en snygg detalj i hemmet, det är även ett praktiskt sätt att kunna avgränsa – men samtidigt öppna upp – ett rum.

Du kan ändra denna exempeltext. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Donec libero. Suspendisse bibendum. Cras id urna. Morbi tincidunt, orci ac convallis aliquam, lectus turpis varius lorem, eu posuere nunc justo tempus leo. Donec mattis, purus nec placerat bibendum, dui pede condimentum odio, ac blandit ante orci ut diam.

Glasväggar

Har ni funderingar på att inreda med glas
Tvekar inte att höra av er till mig så ska jag hjälpa er så ni får den bästa lösningen för just er till ett bra pris
Andreas Isaksson
0733158041
andreas@sjostensglas.se
Sjöstens Glasmästeri AB