Sjöstens Glas logga 2,2

Uterum/Balkonginglasnig

När det gäller inglasningar av balkonger så samarbetar vi med Windoor som har lång erfarenhet av såväl större som mindre projekt. Inglasningarna tillverkas från extrudering av aluminiumprofiler till montering av färdiga moduler i egna fabriker. Ett flertal olika system finns från oisolerade enkelglassystem till fullt isolerade partier anpassade för svenskt vinterklimat. Sortimentet omfattar allt från enkla skjutsystem till fullisolerade viksystem och stommar. Gemensamt för dem alla är att de uppfyller högsta krav på design, säkerhet och tillförlitlighet.
Genom åren har det blivit ett antal projekt på såväl nybyggda fastigheter som komplettering och ombyggnad på äldre hus.

Windoor system 450 är ett skjutglassystem där skjutluckorna är enkla att öppna och tar minimalt med plats eftersom de skjuts in bakom varandra. Systemet är väl beprövat och har en robust konstruktion med lång livslängd. Den höga kvalitén känns igen från övrigt sortiment, inte minst genom materialval i aluminium samt hjul med kullager som rullar lätt. Luckorna har dubbla borstlister som stänger ute både damm och ljud.

System 450

Produktfakta

Luckorna skjuts in bakom varandra vid öppning.
Lätt att öppna och stänga från vilket håll du vill.
Luckorna löper lätt på kullagrade hjul och är försedda med barnsäkerhetslås.
Ett mycket robust system med få rörliga detaljer.
Våningshöga skjutdörrar och fasta överljus finns som tillval.
Standardiserade tak - och takanslutningar.
Pulverlackerade profiler.
Samtliga profiler kan leveraras i valfri RAL- eller NCS-kulör.

Windoor System 410 är ett vikglassystem med många fördelar. Det är enkelt att glasa in en befintlig balkong eftersom systemet monteras innanför befintligt räcke. Vid val av vikdörrar passar systemet även på uteplatser.  Varje balkong eller uteplats mäts individuellt och sedan ansluts det färdiga systemet. Systemet är uppskattat för den estetiska utformningen som gör att det kan anpassas till husets övriga fasad.

System 410, Smalram/ramlöst

Välj luckor eller dörrar som passar dig

  • Utan ram - Ger helt fri sikt och ett elegant intryck. Välj mellan 6, 8 och 10 mm härdat floatglas.
  • Med smalram - Den smala ramen ger ett sobert intryck. 6 mm floatglas eller härdat floatglas monterat i stabil aluminiumram.
  • Med bredram - Den kraftfulla och stabila lösningen. Speciellt utvecklad för isolerglas som monteras i en stabil aluminiumram.
  • Samtliga profiler kan leveraras i valfri RAL- eller NCS-kulör.

Skapa ditt sköna uterum, din vinterträdgård eller en egen skyddad vrå bakom glas och ram. Njut av värmen samtidigt som du sitter omgiven av trädgårdens grönska. Med stilrena aluminiumprofiler får du ett uterum som är både hållbart och underhållsfritt. Du väljer själv hur isolerat du vill ha det, om du vill ha vik- eller skjutdörrar eller hur många fönster och dörrar du behöver. Välj själv färg på dina isolerade partier och ett flertal olika tillval och funktioner. Allt anpassas efter dina önskemål
Samtliga profiler kan leveraras i valfri RAL- eller NCS-kulör.

Vinterträdgård

Windoor

Har ni funderingar på en inglasning.
Tvekar inte att höra av er till mig så ska jag hjälpa er så ni får den bästa lösningen för just er till ett pra pris
Henrik Isaksson
0733158040
henrik@sjostensglas.se
Sjöstens Glasmästeri AB